De aanmelding bij de Praktijk voor Gedragstherapie

De huisarts / specialist of bedrijfsarts moet u verwijzen naar de nieuwe (m.i.v. 2014) Specialistische GGZ, waarin ik werk.

Verwijsbrief 2019: een juist geadresseerde verwijsbrief van uw huisarts/specialist of bedrijfsarts naar een klinisch psycholoog of psychotherapeut in de nieuwe Specialistische GGZ is noodzakelijk om voor vergoeding door uw ziektekostenverzekering in aanmerking te komen. Een goedgekeurd format kunt u hier downloaden om mee te nemen naar uw huisarts.

Contact met de praktijk: dit kan telefonisch op tel.nr. 0523-273748 (meestal antwoordapparaat) of via het contactformulier. Er wordt dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opgenomen voor nader overleg.

Wachttijden: omdat er meestal een wachttijd van enkele weken bestaat, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Dit vindt plaats op volgorde van aanmelddatum. U ontvangt bij aanmelding telefonisch informatie over de geschatte actuele wachttijd van dat moment. Is deze voor u te lang, dan kunt u worden doorverwezen naar collega's in de regio.

Openingstijden: De praktijk is geopend op maandagmorgen en maandagavond, dinsdagmorgen, woensdag en de hele vrijdag. 

Waarneming: Tijdens de vakantieperioden is waarneming geregeld met samenwerkende collega's in de regio.

boeke
Psychologie en Gedragstherapiezomerweideagapanthusorigineel
Praktijk voor gedragstherapie