Deel uw ervaring

Enkele reacties bij afsluiting van de behandeling

Marieke (35 jr) - jan 2018

Het was meteen duidelijk dat ik hier begrepen werd en dat het om mij ging. Als verpleegkundige was ik in de ziektewet beland door allerlei gebeurtenissen uit het verleden die doorwerkten in het heden. De gesprekken hebben mij geholpen om een belangrijke ommekeer in mijn denken te kunnen maken waardoor ik nu weer geheel naar eigen wens functioneren kan.

Gerrie (42 jr)- aug 2017

In verband met mijn lang bestaande invaliderende dwanghandelingen kan ik nu na 2 jaar therapie mijn leven weer leiden zoals ik dat wil. Ik kan weer van alles ondernemen wat voorheen onmogelijk was / leek. Het was wel hard werken maar de moeite dus waard!

  Inge (63jr) - mrt 2017

Na een vol leven met een intensieve baan in het onderwijs brak mijn verleden mij danig op bij mijn pensionering. Bij deze praktijk kon ik zonder tijdsdruk mijn pijn en verdriet verwerken, ordenen en loslaten, waardoor ik nu van mijn derde levensfase kan gaan genieten.

Mia (36jr) -  januari 2017

Ik had veel angsten, was oververmoeid en raakte langdurig in de ziektewet. Ik heb mezelf weer geheel teruggevonden en ben veel sterker '' uit de strijd '' gekomen, nl geheel klachtenvrij en werk weer volledig met veel plezier. Ik trek me nu veel minder aan van de buitenwereld en functioneer veel zelfbewuster dan ooit tevoren. Bedankt voor dit traject!

foto lon
Psychologie en Gedragstherapiezomerweideagapanthusorigineel
Praktijk voor gedragstherapie